Assassin's Creed 3 komt naar de Switch

Zo bevestigt Ubisoft. 

Assassin's Creed 3 Liberation Collection komt naar de Nintendo Switch op 21 mei. Dat meldt Ubisoft nadat een Assassin's Creed compilatie opdook.

Deze re-release is onderdeel van de Assassin's Creed Odyssey Season Pass die in maart uitkomt. Hierin komen Assassin's Creed 3 en Assassins' Creed Liberation ook naar de PlayStation 4, de pc en de Xbox One.

Assassin's Creed 3 kwam een paar jaar geleden ook uit op de Nintendo Wii U. Destijds heeft het geen grote indruk gemaakt op het grote publiek. Hier lees je wel de recente Assassin's Creed Odyssey review van Maarten.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread