Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed 3 Remastered krijgt verbeterde stealth

Naast de gebruikelijke verbeterde graphics.

Ubisoft heeft nieuwe details onthuld over Assassin's Creed 3 Remastered. Naast de gebruikelijke verbeterde graphics krijgt de game ook een nieuwe user interface en een verbeterd stealth-systeem.

Op het vlak van graphics bevat de remaster onder andere verbeterde textures, models en lichteffecten. Daarnaast ondersteunt de nieuwe versie ook HDR en 4K-resoluties. De user interface krijgt dan weer opties voor wie kleurenblind is en toont deze keer beter welke materialen je nodig hebt voor upgrades en crafting.

Cover image for YouTube videoAssassin's Creed III Remastered: Comparison Trailer | Ubisoft [NA]

Op vlak van gameplay is het stealth-systeem aangepast naar analogie met de meest recente games in de serie. Zo is het deze keer mogelijk om je te verstoppen in struiken, dubbele assassinations en de mogelijkheid om vijanden te lokken door te fluiten.

Assassin's Creed 3 Remastered komt op 29 maart naar de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Intussen is ook al geweten dat Assassin's Creed 3 Remastered later dit jaar naar de Switch komt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed III

Video Game

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties