Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hoofdontwikkelaar Far Cry 4 start nieuwe studio

Stormachtige tijden.

Alex Hutchinson maakt bekend dat hij een eigen studio genaamd Typhoon Studios heeft opgericht. Hutchinson was de hoofdontwikkelaar van onder andere Assassin's Creed 3 en Far Cry 4.

Hutchinson werkte sinds 2010 voor Ubisoft. In het verleden hielp hij bij Electronic Arts ook al mee aan onder andere Spore en The Sims 2. Hutchinson laat weten 'trots te zijn op wat hij en zijn team bereikt hebben bij Ubisoft, maar dat het nu tijd is voor iets nieuws.'

Naast Hutchinson maakt ook Reid Schneider deel uit van Typhoon Studios. Schneider werkte eerder voor Warner Bros. Interactive en Electronic Arts.

Momenteel zijn er nog geen concrete games van de studio aangekondigd. "We zijn momenteel nog volop bezig met aan te werven, onze studio uit te bouwen, een koffiemachine te kopen en meubels van Ikea in elkaar te zetten."

Far Cry 4 kwam uit in 2014. op de site lees je nog eens onze review van Far Cry 4.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties