NetherRealm Studios heeft twee nieuwe speelbare personages voor Mortal Kombat 11 bekendgemaakt. De razendsnelle Kabal en insectenliefhebber D'Vorah voegen zich bij de groep vechters.

Kabal stamt uit Mortal Kombat 3 en is dus een oude bekende in de reeks. Hij was tevens speelbaar in de Mortal Kombat reboot van 2011. D'Vorahs eerste verschijning dateert dan weer van Mortal Kombat X, waarin ze de rol van slechterik vervult.

Er zijn tot nu toe negen personages voor NetherRealm Studios' fighting game bekend. De selectie bestaat uit Mortal Kombat-mascottes Scorpion en Sub-Zero, Sonya Blade, Raiden, Baraka, Skarlet, Kabal, D'Vorah en nieuwkomer Geras.

Mortal Kombat 11 werd tijdens de Game Awards aangekondigd en lanceert op 23 april voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In mei komt de game ook naar de Nintendo Switch.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Redacteur

Keerde het multiplayergeraas de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPGs en co-op games. Stort een bescheiden bijdrage en steun deze arme ziel in zijn strijd tegen een immer toenemende backlog.

Meer artikels van Maarten Denoo