Pillars of Eternity 2: Deadfire komt volgend jaar naar consoles

Inclusief de Switch.

Obsidian Entertainment maakt bekend dat Pillars of Eternity 2: Deadfire volgend jaar een release voor consoles krijgt. Naast de eerder aangekondigde release voor de PlayStation 4 en Xbox One komt de game ook naar de Switch.

Ontwikkelaar Grip Digital is verantwoordelijk voor de port. Die studio zorgde eerder al voor consoleports van onder andere Subnautica en Tower of Guns. De consoleport van Pillars of Eternity 2: Deadfire bevat de basisgame en alle reeds uitgebrachte DLC en uitbreidingen.

Vorige maand raakte bekend dat Microsoft Microsoft Obsidian Entertainment heeft gekocht. De aankondiging dat Pillars of Eternity 2: Deadfire ook naar de Switch komt, is dus enigszins verrassend, maar kunnen we uiteraard alleen maar toejuichen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread