Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pillars of Eternity 2: Deadfire krijgt turn-based modus

Deze week nog.

Obsidian Entertainment heeft een turn-based modus aangekondigd voor Pillars of Eternity 2: Deadfire aangekondigd. De betà-versie van de modus is vanaf 24 januari beschikbaar als gratis update voor de game. Het is nog niet duidelijk wanneer de definitieve versie van de modus uitkomt.

Volgens de ontwikkelaar biedt de turn-based modus 'een fundamenteel andere ervaring'. Een initiatiefsysteem bepaalt welk personage wanneer mag aanvallen. Daarnaast zoomt de camera in de nieuwe modus dichter in op de combat en is het eenvoudiger om je personages te positioneren.

Het is niet mogelijk om de nieuwe modus uit te proberen in een reeds bestaande campaign. Ervaren spelers dienen dus een nieuwe campaign te starten. Volgens hoofdontwikkelaar Josh Sawyer biedt de turn-based combat echter ook voor die spelers een heel nieuwe ervaring.

Er is meer Pillars of Eternity-gerelateerd nieuws. Zo raakte vorige maand bekend dat Pillars of Eternity 2: Deadfire naar consoles komt. Ook is het intussen geweten dat Microsoft Obsidian Entertainment heeft gekocht.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Pillars of Eternity 2: Deadfire

PS4, Xbox One, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties