Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Week-eindbazen #22

Wat spelen we dit weekend?

De kraan staat open, dus dat betekent maar één ding: de E3 staat voor de deur. Iedereen is weer wenslijstjes aan het updaten, maar eerst moeten we het nog even met onze huidige collectie doen. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke jij dit weekend gaat spelen!

Yvo - Platinum boy

Dit keer geen vooruitzicht, maar een terugblik. Deze week heb ik namelijk een Platinum Trophy voor God of War behaald - en ik ben er best trots op. Ik heb elk hoekje van de noordse mythologische werelden verkent, mijn wapens tot hun maximum geüpgraded en gegrind voor de beste epic armour. Alle Chests, Realm Tears, Valkyries, Impossible Trials... Been there, done that. Ja, zelfs elke raaf heb ik uiteindelijk gevonden. Ik heb het onderste uit de God of War-kan gehaald. Mijn ziel kan nu in vrede naar Walhalla gaan.

Welcome to warrior paradise

Marcel - Hellevuur en maanlicht

Hebben jullie die aankondiging van Pokémon Let's Go! Pikachu and Eevee gezien? Nintendo en GameFreak hebben toch maar flinke Pokéballs. Met enige twijfel zet ik de titel op mijn Switch-gamesverlanglijst, want een Pokémon-fan blijf ik in hart en nieren. Nu nog wachten tot november. Tot die tijd speel ik in ieder geval Nioh en Moonlighter - twee compleet verschillende games. Voorlopig ben ik nog niet op Nioh uitgekeken, maar gebruik ik Moonlighter om af te wisselen. Eventjes rust in de chaos.

Grafrover

Carl - Lordrandroids

Het zijn weer drukke tijden op vlak van reviews. Daardoor zijn mijn plannen om de backlog te verminderen volledig in het honderd gelopen. Fez en Shadow Complex liggen onaangeroerd klaar, want Detroit: Become Human en Dark Souls Remastered eisten mijn aandacht voor een recensie op. In de eerstgenoemde technothriller had ik bijna het einde bereikt, dus die is dit weekend eerst aan de beurt. Daarna hoor ik waarschijnlijk de lokroep om toch weer een paar extra uurtjes in Lordran te spenderen. Sorry Fez, je gaat toch nog wat langer moeten wachten. Oh ja, en daar is Onrush al om ook te recenseren. Help.

Verlangen naar bonfires

Johnny - Spelen alsof het 1998 is

De zolder is mijn mancave, maar in deze aanhoudende hitte is het daar absoluut niet meer uit te houden. Ik heb een oude airco die alles heerlijk afkoelt, maar evenveel geluid maakt als een opstijgende jumbojet. Daarom sluit ik dit weekend de originele PlayStation in de woonkamer aan. Die antieke flatscreen heeft tenminste nog een SCART-aansluiting en daar kan mijn high-techapparatuur niet tegenop. Op de E3 komen we ongetwijfeld meer over de MediEvil-remake te weten, dus ga ik weer op avontuur met Sir Daniel Fortesque en waan mij ik weer even in 1998, toen Nederland nog wel aan het WK-voetbal meedeed.

No Man's Cave

Bruce - Nog lang niet uitgevaren

De zilte bries, de kleurrijke figuren, de gespannen politieke situatie; het is lang geleden dat een spelwereld me nog zo in zijn greep had als de Deadfire Archipelago. Ik probeer steeds verder te komen in het verhaal van Pillars of Eternity 2, maar steeds ligt er wel een of andere afleiding op de loer. Een piratenfactie die samen met mij onder een (kapiteins)hoedje wil spelen om hun leider omver te werpen. Een crypte op een onbewoond eiland waar een sekte aan bloederige rechtspraak doet. Geruchten over een mythisch verloren gegaan eiland. Een spookschip. Ik wil alles, maar dan ook alles in deze game zien. Al duurt het nog tien weekends!

Yo ho, fiddle dee dee


Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Detroit

PS4

God of War

PS4, PS2, PC

See 3 more

MediEvil

PS4

Moonlighter

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties