FIFA 19 beste keepers en doelmannen - Beste GK en DM

De beste doelmannen in FIFA 19.

De beste FIFA 19 keepers en doelmannen zijn waarschijnlijk de meest waardevolle spelers in je team. Niet alleen letterlijk, want een goede keeper kost doorgaans handen vol geld, maar ook tijdens het spel. Ze zijn je laatste verdediging en de enige man die voor een clean sheet kan zorgen.

Op de pagina zetten de beste FIFA 19 goalkeepers op een rij. In de game zelf worden ze aangegeven met GK of DM. Hier worden ze volgens hun algemene rankings gerangschikt, maar let er wel op welke specifieke vaardigheden voor jou belangrijk zijn. Zo is Handling belangrijk als je wilt dat je keeper de bal steeds klemvast houdt of Kicking als je met een verre uittrap snel op de counter wilt spelen.

Voor andere lijsten met de beste spelers per positie, check je ook de volgende pagina's: FIFA 19 high potential wonderkids, FIFA 19 beste verdedigers, FIFA 19 beste middenvelders en FIFA 19 beste aanvallers.

FIFA 19 beste goalkeepers (GK) of doelmannen (DM)

Hier zijn de beste FIFA 19 doelmannen:

FIFA_19_best_goalkeepers

FIFA 19 beste Goalkeepers (GK / DM)

RankSpelerClubAlgemene Rating
1 David De Gea Manchester United 91
2 Manuel Neuer Bayern Munich 90
3 Thibaut Courtois Real Madrid 90
4 Jan Oblak Atletico Madrid 90
5 Marc-André ter Stegen Barcelona 89
6 Gianluigi Buffon PSG 88
7 Samir Handanovic Inter 88
8 Hugo Lloris Tottenham Hotspur 88
9 Keylor Navas Real Madrid 88
10 Ederson Man City 86

FIFA 19 keepers - Waar moet je ook rekening mee houden?

Er zijn enkele extra factoren waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van goede keeper:

  • In Career Mode is potentieel ook belangrijk - Sommige spelers hebben een grotere groeimarge dan andere en als je minstens twee seizoenen in Career Mode wilt spelen, heeft dit een grote impact op je team. Het is ook een goede manier om een koopje te doen. Dus als je jong talent zoekt, check dan ook zeker onze lijst met FIFA 19 potential wonderkids en jonge spelers, inclusief de beste jonge keepers in de game.
  • In Ultimate Team moet je rekening houden met Chemistry Styles - Chemistry Styles verhogen de statistieken van je spelers met maar liefst 90 punten. Voor keepers zijn de Cat en Glove styles het populairst, maar in onze gidsen over FIFA 19 Chemistry en FIFA 19 Chemistry Styles lees je meer over welke Style het beste bij jouw keeper past.
  • Denk aan je speelstijl als je de stats bekijkt - Sommige keepers werken beter in sommige situaties. Manuel Neuer, bijvoorbeeld, is geweldig wanneer hij agressief voor zijn lijn staat, terwijl Gianluigi Buffon dan weer wat sterker is op de lijn, maar trager.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread