Red Dead Online krijgt open bčta in november

Voor wie Red Dead Redemption 2 koopt.

Rockstar Games heeft meer informatie onthuld over de multiplayer van Red Dead Redemption 2. De modus heet Red Dead Online en is niet beschikbaar bij de release van de game. In november komt er een open bèta die beschikbaar is voor iedereen die Red Dead Redemption 2 koopt.

Volgens Rockstar Games bouwt Red Dead Online verder op de multiplayer van de eerste Red Dead Redemption door een verhalend element te combineren met coöperatieve en competitieve gameplay. De modus zal constant nieuwe updates en aanpassingen krijgen.

Volgens de ontwikkelaar mogen spelers zich tijdens de open bèta verwachten 'aan de nodige problemen, wat normaal is voor online ervaringen van deze grootte'. "We kijken er dan ook naar uit om samen met onze fans alle mogelijke problemen aan te pakken en van Red Dead Online een leuke en innovatieve ervaring te maken", aldus Rockstar Games.

Red Dead Redemption 2 lanceert op de PlayStation 4 en de Xbox One. Op onze site vind je alvast alle Red Dead Redemption 2 info.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread