EA doet FIFA 19 Ultimate Team chemistry uit de doeken

In The Pitch Notes.

In zijn gloednieuwe serie genaamd The Pitch Notes doet EA bekende en minder bekende systemen in FIFA 19 uit de doeken. Vandaag aan de beurt: FIFA Ultimate Team chemistry.

Terwijl voorgaande delen chemistry bij spelers nooit volledig hebben uitgelegd, tracht FIFA 19 de werking en het belang ervan zo helder mogelijk voor te stellen. Zo kan je invloeden op de eigenschappen van een voetballer in een squad op zijn 'bio'-pagina terugvinden.

fut

Je ziet basisstatistieken, met daarnaast of een bepaalde chemistry een positieve dan wel een negatieve invloed heeft op de prestaties van de speler. Een voorbeeld: met de Marksman en individuele chemistry krijgt Juventus-spits Dybala een duidelijke boost in zijn Finishing-, Long Shots- en Volleys-vaardigheden.

Alle soorten chemistries krijgen bovendien een uniek icoon, waardoor je in een oogopslag kunt zien welke precies van kracht zijn bij een bepaalde voetbaler. Rekenknobbels kunnen via EA's blogpost nagaan hoe chemistry wordt berekend.

fut2

Ten slotte deelt de ontwikkelaar mee dat veranderingen in de formatie van een FUT-team tijdens een wedstrijd geen enkele invloed op chemistry hebben. Fysieke eigenschappen worden dan weer bepaald door uithoudingsvermogen.

Wil je meer weten over FIFA 19? Lees alles over de FIFA 19 release, FUT, Champions League, The Journey en alles wat we nog meer weten. Ook hebben we meer uitleg voor je over Chemistry in FIFA 19's FUT. Lees hier ook wie de beste aanvallers, beste middenvelders, beste verdedigers, beste keepers en beste wunderkids zijn in FIFA 19.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread