Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FIFA 19 beste keepers en doelmannen - Beste GK en DM

De beste doelmannen in FIFA 19.

De beste FIFA 19 keepers en doelmannen zijn waarschijnlijk de meest waardevolle spelers in je team. Niet alleen letterlijk, want een goede keeper kost doorgaans handen vol geld, maar ook tijdens het spel. Ze zijn je laatste verdediging en de enige man die voor een clean sheet kan zorgen.

Op de pagina zetten de beste FIFA 19 goalkeepers op een rij. In de game zelf worden ze aangegeven met GK of DM. Hier worden ze volgens hun algemene rankings gerangschikt, maar let er wel op welke specifieke vaardigheden voor jou belangrijk zijn. Zo is Handling belangrijk als je wilt dat je keeper de bal steeds klemvast houdt of Kicking als je met een verre uittrap snel op de counter wilt spelen.

Voor andere lijsten met de beste spelers per positie, check je ook de volgende pagina's: FIFA 19 high potential wonderkids, FIFA 19 beste verdedigers, FIFA 19 beste middenvelders en FIFA 19 beste aanvallers.

FIFA 19 beste goalkeepers (GK) of doelmannen (DM)

Hier zijn de beste FIFA 19 doelmannen:

FIFA 19 beste Goalkeepers (GK / DM)

RankSpelerClubAlgemene Rating
1David De GeaManchester United91
2Manuel NeuerBayern Munich90
3Thibaut CourtoisReal Madrid90
4Jan OblakAtletico Madrid90
5Marc-André ter StegenBarcelona89
6Gianluigi BuffonPSG88
7Samir HandanovicInter88
8Hugo LlorisTottenham Hotspur88
9Keylor NavasReal Madrid88
10EdersonMan City86

FIFA 19 keepers - Waar moet je ook rekening mee houden?

Er zijn enkele extra factoren waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van goede keeper:

  • In Career Mode is potentieel ook belangrijk - Sommige spelers hebben een grotere groeimarge dan andere en als je minstens twee seizoenen in Career Mode wilt spelen, heeft dit een grote impact op je team. Het is ook een goede manier om een koopje te doen. Dus als je jong talent zoekt, check dan ook zeker onze lijst met FIFA 19 potential wonderkids en jonge spelers, inclusief de beste jonge keepers in de game.
  • In Ultimate Team moet je rekening houden met Chemistry Styles - Chemistry Styles verhogen de statistieken van je spelers met maar liefst 90 punten. Voor keepers zijn de Cat en Glove styles het populairst, maar in onze gidsen over FIFA 19 Chemistry en FIFA 19 Chemistry Styles lees je meer over welke Style het beste bij jouw keeper past.
  • Denk aan je speelstijl als je de stats bekijkt - Sommige keepers werken beter in sommige situaties. Manuel Neuer, bijvoorbeeld, is geweldig wanneer hij agressief voor zijn lijn staat, terwijl Gianluigi Buffon dan weer wat sterker is op de lijn, maar trager.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

FIFA 19

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties