Guerrilla Games wil sneller nieuwe games uibrengen

Breidt het aantal medewerkers uit.

Ontwikkelaar Guerrilla Games wil in de toekomst sneller nieuwe games uitbrengen. Horizon: Zero Dawn is de meest recente titel van Guerrilla Games en was meer dan zes jaar in ontwikkeling. De studio wil in de toekomst graag om de twee tot drie jaar een nieuwe game uitbrengen.

Daarvoor wil de ontwikkelaar de komende jaren flink groeien. Momenteel stelt Guerrilla Games 250 mensen tewerk. Topman Hermen Hulst wil dat aantal echter uitbreiden naar 400. Onder andere daarom verhuist de studio volgend jaar naar een nieuw kantoor. Vanaf begin 2019 vestigt Guerrilla Games zich in het voormalige gebouw van de De Telegraaf in Amsterdam.

Guerilla Games werd vooral bekend als ontwikkelaar van de Killzone-games. Vorig jaar bracht de studio Horizon: Zero Dawn uit. Onze Horizon: Zero Dawn review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread