Bestaan Just Cause 4 gelekt door Steam

Dankzij een te vroeg gepubliceerde advertentie.

Het bestaan van Just Cause 4 is dankzij een te vroeg gepubliceerde advertentie op Steam gelekt. De game werd vorige maand al genoemd op de website van Walmart Canada. Daar stonden de inmiddels officieel aangekondigde games Rage 2 en Assassin's Creed Odyssey ook op.

Op de advertentie is hoofdpersonage Rico Rodriguez in een jungle omgeving te zien. Vermoedelijk wordt de game op de aankomende E3-beurs officieel onthuld. Aangezien vooraf reserveren al mogelijk was, laat de Just Cause 4 release waarschijnlijk niet lang op zich wachten.

justcause4

Avalanche Studios is druk. Momenteel werkt de ontwikkelaar samen met id Software aan Rage 2. Eerder vandaag is Generation Zero aangekondigd, een co-op shooter in een alternatieve versie van de jaren tachtig. Just Cause 4 is de derde game waar de studio aan werkt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread