Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rage 2 officieel aangekondigd

UPDATE: wordt ontwikkeld door Avalanche.

UPDATE:Just Cause-ontwikkelaar Avalanche Studios ontwikkelt Rage 2. Dat staat op de officiële Rage 2-website.

Verder is ook bekend geraakt dat de game in ontwikkeling is voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een officiële beschrijving van Rage 2 geeft aan dat de game een first-person shooter met een open wereld is.


Oorspronkelijk bericht: Uitgever Bethesda heeft Rage 2 officieel aangekondigd. De game heeft nog geen officiële releasedatum. Het is ook nog niet duidelijk op welke platformen de titel lanceert.

In een eerste trailer voor Rage 2 is onder andere de boemerang uit de eerste game te zien. Verder worden ook kort gemuteerde vijanden en een groot aantal verschillende wapens in een post-apocalyptische wereld getoond. Op 15 mei volgt een officiële gameplay trailer van Rage 2.

Het bestaan van Rage 2 is vorige week gelekt dankzij een productpagina van Walmart Canada. De officiële Rage Twitterpagina leek het gerucht later te bevestigen. Het is nu afwachten om te zien of games als Splinter Cell ook echt blijken te zijn.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties