Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste Rage 2 gameplay getoond

Een kleurrijke post-apocalyptische wereld.

Uitgever Bethesda heeft de eerste Rage 2 gameplay getoond. Eerder had Walmart Canada het bestaan van Rage 2 gelekt. Nadat Bethesda Rage 2 niet ontkende, is gisteren Rage 2 officieel aangekondigd.

Id Software werkt met Avalanche Studios samen aan de open wereld game. De game combineert de shooter-gameplay van de eerste Rage met de gevechten in voertuigen en explosieve actie uit de Mad Max-game van hun Zweedse partners.

Je speelt in de game als een Ranger genaamd Walker die een appeltje te schillen heeft met het totalitaire regime The Authority uit de eerste game. Ondertussen moet je ook zien te overleven tussen de verschillende gangs die elkaar naar het leven staan.

Wapens, voertuigen en speciale krachten staan hierbij centraal. Je bouwt wapens uit en laat ze over hun limiet gaan. Daarnaast zijn er voertuigen die je gaandeweg verbetert. Tot slot beschik je over Nanotrite krachten waarmee je speciale aanvallen uitvoert.

Rage 2 staat voor 2019 gepland en komt op de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit. Een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt. Tijdens de aankomende E3-beurs laat Bethesda meer van de game zien.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties