Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Just Cause 4 komt naar Xbox Game Pass

Omdat het kan.

Microsoft maakt bekend dat Just Cause 4 vanaf 6 maart te downloaden is als onderdeel van het Xbox Game Pass-abonnement. Dat is relatief snel na de oorspronkelijke releasedatum, want de game lanceerde in december van 2018.

"De game doet heel veel goed. Kleine aanpassingen zorgen voor de meest gestroomlijnde game in de reeks tot nu toe," aldus Carl in zijn Just Cause 4 review. Een belangrijk nieuw onderdeel van de gameplay zijn de extreme weersomstandigheden, zoals tornado's die alles op hun pad wegvagen.

Vanaf 6 maart maakt ook LEGO Batman 2 uit van Xbox Game Pass. Op 14 maart volgen F1 2018 en Fallout 4. Die laatste was al eerder beschikbaar, maar werd van de dienst verwijderd rond de release van Fallout 76.

Naar verwachting zet Microsoft steviger in de Xbox Game Pass met de komst van de Xbox One S All-Digital Edition, waar geen fysieke schijfjes inpassen. Hoe meer games er op de dienst staan, hoe aantrekkelijker zo'n console wordt.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties