Pillars of Eternity 2: Deadfire krijgt drie uitbreidingen

Culten, tovenaars en meer.

Ontwikkelaar Obsidian maakt bekend dat Pillars of Eternity 2: Deadfire drie uitbreidingen krijgt. De uitbreidingen zijn afzonderlijk verkrijgbaar voor 10 euro, of als onderdeel van de season pass.

De eerste uitbreiding heet Beast of Winter en lanceert in juni. In deze uitbreiding trek je naar een eiland dat in handen is van een mysterieuze cultus. Ook krijg je toegang tot The Beyond, 'een vreemde dimensie met verschillende duivelse uitdagingen'.

In september komt de tweede uitbreiding genaamd Seeker, Slayer, Survivor uit. Hierin neem je het op tegen enkele van de sterkste krijgers uit Eora. De laatste uitbreiding heet The Forgotten Sanctum en vertelt het verhaal van de krachtigste magiërs uit Eora.

Vorige maand is de Pillars of Eternity 2 release uitgesteld. De game komt uit voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread