Divinity: Original Sin 2 komt naar de PlayStation 4 en Xbox One

Deze zomer gaat de bal aan het rollen(spel).

Ontwikkelaar Larian Studios heeft bekendgemaakt dat Divinity: Original Sin 2 een consoleversie krijgt. Vanaf 4 augustus is de game beschikbaar voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Het is momenteel nog niet duidelijk of er ook een versie voor de Switch komt.

De consoleversie ondersteun splitscreen co-op voor twee spelers en online co-op voor vier spelers. Daarnaast belooft Larian Studios dat de consoleversies nog allerhande extra's krijgen. Die worden de komende maanden toegelicht.

Divinity: Original Sin 2 lanceerde vorig jaar al voor de pc. Eerder bracht Larian Studios ook al de eerste game naar consoles in de vorm van de Divinity: Original Sin - Enhanced Edition. Onze Divinity: Original Sin - Enhanced Edition review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread