Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Divinity: Original Sin - Enhanced Edition heeft releasedatum

Nog minder dan zeven zon(den)dagen geduld.

Divinity: Original Sin - Enhanced Edition komt op 27 oktober uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Dat maakt ontwikkelaar Larian Studios bekend in een statement aan eurogamer.net.

De Enhanced Edition voegt onder andere splitscreen co-op aan de game toe. Het is daarnaast ook mogelijk om de game online coöperatief te spelen. De remaster bevat tevens een aantal nieuwe quests en een verbeterd crafting systeem. Ook zijn er stemmen voor de meeste personages ingesproken.

Bezitters van de pc-versie van Divinity: Original Sin krijgen een gratis upgrade naar de Enhanced Edition. Vanwege de vele veranderingen aan de game is dit een aparte release geworden die je los van de originele Original Sin installeert.

Divinity: Original Sin is vorig jaar uitgebracht voor de pc. Opvolger Divinity: Original Sin 2 is inmiddels met behulp van crowdfundingsite Kickstarter gefinancierd. Onlangs raakte bekend dat Chris Avellone een deel van het verhaal van Original Sin 2 schrijft.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties