Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Divinity: Original Sin 2 vanaf nu te koop voor iPad

RPG op de plee.

Larian Studios laat via een nieuwe trailer weten dat Divinity: Original Sin 2 vanaf nu ook beschikbaar is voor iPad. De mobiele versie werd in samenwerking met de Russische studio Elveris ontwikkeld en is voor 27,99 euro te koop in de App Store.

De game is volledig speelbaar met touch controls, maar je kunt daarnaast ook spelen met muis en keyboard of een gamepad. De mobiele versie ondersteunt bovendien ook cross-play tussen pc, Mac en iPad. Daarnaast is er ook cross-save tussen Mac and iPad.

Hou er wel rekening mee dat je een vrij stevige iPad nodig hebt. Met een iPad Pro 2018 of beter draait de game gelijkaardig als op een pc op de hoogste settings. Met een iPad Pro 2021 of beter draait de game bovendien aan 60 frames per seconde.

heb je deze magistrale RPG nog niet gespeeld? Dan is dit het ideale moment. Lees dan zeker ook eens Carls Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition review.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties