Monster Hunter World krijgt nog een laatste open beta

Plus een nieuwe trailer en post-launch content.

Capcom laat weten dat Monster Hunter World nog een laatste open bèta krijgt. De derde testperiode loopt van 19 tot en met 22 januari. Je hebt geen PlayStation Plus-abonnement nodig om de game te spelen.

De inhoud blijft hetzelfde als dat van de eerste Monster Hunter World bèta. Er is wel een nieuwe quest toegevoegd waarin je op het monster Nergigante jaagt. Dat brengt het totaal aantal monsters op vier.

Verder heeft Capcom een nieuwe trailer uitgebracht. Daarin zijn zowel bekende als nieuwe monsters te zien die in de volledige game hun opwachting maken. De nadruk lijkt op draken te liggen. Onder andere Kushala Daora, Teostra en Dodogama zijn te bewonderen.

Tot slot geeft het bedrijf aan dat de game met post-launch content wordt ondersteund. De eerste update komt in de lente uit en voegt het Deviljho monster aan de game toe. In de toekomst volgen er nog meer updates. Over de eventuele kosten is niet gesproken.

Monster Hunter World komt 26 januari uit op de PlayStation 4 en Xbox One. Onlangs raakte bekend dat Monster Hunter World deze herfst voor de pc lanceert.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread