Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Monster Hunter World: Iceborne al vijf miljoen keer verkocht

Monsterscore.

Capcom laat weten dat dat Monster Hunter World: Iceborne al meer dan vijf miljoen keer over de toonbank is gegaan. De uitbreiding is daarmee meteen ook de zevende best verkochte game ooit voor het bedrijf. De absolute nummer één is overigens de basisgame van Monster Hunter World, die intussen al meer dan vijftien miljoen keer is verkocht.

De hele Monster Hunter-serie blijft een immens succes voor Capcom. In totaal zijn er al meer dan 60 miljoen games verkocht in de serie. Om verder te bouwen op dat succes heeft Capcom recent onder andere mobile game Monster Hunter Riders uitgebracht. Daarnaast is er ook een Monster Hunter film in de maak.

Iceborne kwam eind vorig jaar naar de consoles. In januari van dit jaar konden ook pc-gamers aan de slag met de uitbreiding. Maarten gaf de game in zijn Monter Hunter World: Iceborne review alvast een monsterlijke Essentieel-badge.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties