Skip to main content

Monster Hunter: Legends of the Guild in augustus te zien op Netflix

Prequel op Monster Hunter 4.

De 3D-animatiefilm Monster Hunter: Legends of the Guild is vanaf 12 augustus te zien op Netflix. Dat onthult Capcom in de officiële trailer.

Legends of the Guild is de eerste 3D-animatiefilm in de Monster Hunter-franchise en onthult meer over hoofdpersonage Aiden. De film zelf werd gemaakt door Pure Imagination en geregisseerd door visual effects-specialist Steve Yamamoto.

Aiden krijgt in deze film de opdracht om zijn geïsoleerde dorp van de mysterieuze Elder Dragon te redden. Om in zijn opdracht te slagen, verlaat hij samen met de onbekende Julius en zijn metgezellen het dorp. "En zo begint een origineel verhaal over personages uit de wereld van Monster Hunter die tot nu toe op de achtergrond zijn gebleven", aldus Capcom.

Bekijk op YouTube

Het lijkt erop dat Monster Hunter: Legends of the Guild een prequel is op Monster Hunter 4. De volwassen versie van Aiden maakte namelijk in die game zijn opwachting als Ace Cadet en in Monster Hunter: World als Excitable A-Lister. In beide games is hij een volleerde hunter. Fans zullen dus eindelijk meer te weten komen over de achtergrond van dit personage. Beide games onthullen namelijk niets over de achtergrond van Aiden.

Meer informatie over bovenstaande games ontdek je in onze Monster Hunter World review, Monster Hunter World: Iceborne review, Monster Hunter Rise review en Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin review.

Read this next