Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Monster Hunter World krijgt tijdelijk gratis demoversie

Op de PlayStation 4.

De PlayStation 4-versie van Monster Hunter World is tijdelijk gratis uit te proberen. Tot en met 20 juni is de game voor iedereen beperkt toegankelijk. Wie nadien de volledige game, kan zijn progressie in de demoversie bovendien overdragen.

De demoversie bevat twee locaties, the Ancient Forest en Wildspire Waste. Daar kun je je personage tot Hunter Rank 4 levelen en zowel de main quest als verschillende andere activiteiten uitproberen. Ook de multiplayer is beschikbaar in de demoversie.

Ook Xbox-gamers kunnen de game goedkoop uitproberen. Sinds kort is Monster Hunter World immers toegevoegd aan de Xbox Game Pass. Op de site vind je ook onze Monster Hunter World review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties