Skip to main content

Gerucht: Nieuwe Monster Hunter game in ontwikkeling voor Nintendo Switch

Monster Hunter World voor Switch uitgesloten.

Twitteraar Dusk Golem, die eerder juiste informatie over Resident Evil: Village lekte, beweert dat er een nieuwe Monster Hunter in de maak is voor de Switch. Die game wordt waarschijnlijk binnenkort officieel aangekondigd.

Volgens de insider draait de nieuwe Monster Hunter game op de RE Engine. Vermoedelijk gaat het ook niet over een Switch-versie van Monster Hunter World. Capcom maakte eind juni immers al bekend dat er geen plannen zijn voor een Nintendo Switch-port van Monster Hunter World.

Nog volgens Dusk Golem is het uitgesloten dat Resident Evil 7, Resident Evil 2 en Resident Evil 3 naar de Switch komen. Volgens de insider trachtte Capcom Resident Evil 7 te porten naar de Switch, maar dat is niet gelukt.

Als laatste maakt de insider ook bekend dat de eerdere geruchten rond een Resident Evil 4 remake kloppen, maar dat de ontwikkeling ervan niet vlot verloopt. Het eerder aangekondigde Resident Evil 8: Village zal daarentegen 'waarschijnlijk wel geweldig zijn'.

Waarom de tweede en derde game van de Resident Evil-reeks een Switch-port verdienen, lees je in de Resident Evil 2 Remake review en de Resident Evil 3 Remake review van Randolf.

Read this next