De organisatie achter The Game Awards heeft bekendgemaakt dat regisseur Guillermo del Toro en Hideo Kojima een deel van de awardsshow presenteren.

Hoewel Del Toro en Kojima enkel als presentatoren zijn aangekondigd, bestaat echter ook dat kans dat het tweetal meer van Kojima's nieuwe game Death Stranding laat zien. Zo speelt Del Toro een personage in de game. Het blijft op dit punt echter giswerk.

Er is momenteel ook nog weinig bekend over Death Stranding. Zo is eerder dit jaar enkel naar buiten gekomen dat de ontwikkeling van de game 'voorspoedig verloopt'. Eerder is al onthuld dat acteurs Norman Reedus en Mads Mikkelsen bij de game betrokken zijn.

The Game Awards is een jaarlijks terugkerend evenement waarin de beste games van het jaar worden gekozen. De uiteindelijke winnaars worden geselecteerd door een panel van internationale journalisten en ontwikkelaars.

De awardsshow wordt dit jaar georganiseerd op vrijdag 8 december om 2:30 uur in de ochtend. The Game Awards is onder andere te volgen via Twitch, YouTube, Facebook en Steam.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (1)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Bekijk: 7 BIZARRE games

De vreemdste games van de E3 beurs!

Week-eindbazen #E3

Waar kijken we dit weekend naar uit?

E3 2018 - Alle PS4 games die we verwachten te zien

The Last of Us: Part 2? Death Stranding? Spider-Man?