Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kojima: 'ontwikkeling Death Stranding verloopt voorspoedig'

De Metal Gear-bedenker geeft een update.

Death Stranding-bedenker Hideo Kojima geeft in een interview tijdens het Tribeca Games Festival aan dat het goed gaat met de ontwikkeling van de game.

Zijn studio Kojima Productions heeft een 'algemeen plan voor het project en het plot.' Daarnaast test de ontwikkelaar momenteel diverse systemen. Eerder raakte bekend dat Death Stranding gebruikmaakt van de Decima Engine van ontwikkelaar Guerilla Games.

Over een eventuele releasedatum zegt Kojima het volgende:"Als ik Death Stranding vergelijk met het beginnen van een restaurant, dan was ik nu nog bezig met de tafelindeling en het plannen van de menukaart."

Verder geeft hij aan dat het nu liever met bekende acteurs werkt omdat die 'dingen op het podium doen die ik niet kan bedenken.' Het zorgt voor meer realistische personages dan dat het team met CGI kan maken.

De meest recente Death Stranding trailer toonde Mads Mikkelsen en Guillermo del Toro als personages. In de eerste Death Stranding trailer speelt acteur Norman Reedus de hoofdrol.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Death Stranding release, trailer, gameplay en alles wat we weten.

Over de auteur

Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties