Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Er komt waarschijnlijk een Death Stranding sequel

Norman Reedus spreekt voor zijn beurt.

Hideo Kojima werkt mogelijk aan een Death Stranding sequel. Dat onthult acteur Normal Reedus in een interview met de Portugese website AdoroCinema. Volgens hem zijn er op zijn minst 'onderhandelingen gaande' voor een tweede game.

Voor de vertaling van Reedus' antwoord zijn we afhankelijk van Google Translate, maar vermoedelijk heeft hij het volgende gezegd: "Ik denk dat we een tweede Death Stranding doen. De game is momenteel in onderhandeling. Dus...joepie!"

Wie de eerste game nog niet heeft gespeeld, kan vanaf volgende maand aan de slag met de Death Stranding Director's Cut. Op de site kun je ook nog eens Sanders Death Stranding review lezen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties