Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Death Stranding Director's Cut later dit jaar beschikbaar op Mac

Fanboy Kojima.

Hideo Kojima maakt bekend dat Death Stranding Director's Cut later dit jaar beschikbaar is op Mac. In de toekomst zal Kojima Productions al zijn nieuwe games eveneens uitbrengen op Apple-platformen.

Hideo Kojima is al bijna 20 jaar een diehardfan van Apple en droomt er al langer van om games van Kojima Productions uit te brengen op Mac. Daarom gaat Kojima nu 'de nieuwste technologie' gebruiken om het meeste uit de Mac-ports van zijn games te halen.

Apple probeert sinds 2022 een inhaalbeweging te maken op het vlak van gamen op een Mac. Eerder kwamen Resident Evil Village en No Man's Sky eerder al uit op het platform.

In ander nieuws stelde Apple zijn augmented reality headset van 3500 dollar voor. Meer informatie over de bovenstaande game vind je in de Death Stranding review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties