Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Deadpool 2-actrice krijgt rol in Hideo Kojima's nieuwste game

Waar ben je in de ontwikkelingsfase?

Ontwikkelaar Kojima Productions meldt dat de Japans-Australische Deadpool 2-actrice Shioli Kutsuna voorkomt in zijn nieuwe, maar nog onbekende game.

Dat Kutsuna, die ook bekend is van de films Murder Mystery en The Outsider, voorkomt in die game ontdek je via een rode affiche met de vraag "Waar ben ik?" en een potretfoto van de actrice.

Verder krijg je ook een volledig zwarte affiche met de boodschap "Hoe komt dat?" en het silhouet van een octopus te zien.

Het is al de derde keer dat Hideo Kojima en zijn studio de mysterieuze nieuwe game teasen. Op 15 september kon je al een poster met het silhouet van Elle Fanning haar gezicht en de tekst "Wie ben ik?" aanschouwen.

Begin oktober hintte Hideo Kojima opnieuw naar zijn nieuwe game met Elle Fanning in de hoofdrol. Meer info over de vorige game van Kojima lees je in de Death Stranding review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Death Stranding

PS4, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties