Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Death Stranding Director's Cut releasedatum bekend

Bruggen bouwen.

De Death Stranding Director's Cut releasedatum is aangekondigd. De game komt op 24 september voor PlayStation 5 uit.

In een nieuwe trailer is te zien dat de Director's Cut nieuwe verhaalmissies, een schietbaan en de racemodus Fragile Circuit bevat.

Daarnaast zijn er op het gebied van gameplay een aantal nieuwigheden toegevoegd. Zo beschikt hoofdpersonage Sam Porter Bridges over verbeterde melee-aanvallen, een lasergeweer, een cargo catapult, support skeleton en een buddy bot, die pakketjes voor je meeneemt.

Eveneens krijg je de mogelijkheid om hellingen te bouwen om zo met de motor over ravijnen heen te springen.

In een blogpost bevestigd Jay Boor van Kojima Productions dat PlayStation 4 savegames mee worden genomen naar de Director's Cut. Daarnaast krijgen eigenaren van de PlayStation 4-versie de mogelijkheid om de Death Stranding Director's Cut Digital Deluxe Edition voor PS5 met korting te kopen.

Tevens is bekendgemaakt dat de PS5-versie over DualSense haptic feedback, 3D Audio en snellere laadtijden beschikt. Evenals de mogelijkheid om te kiezen tussen een opgeschaalde 4K 60FPS Performance Mode en een native 4K met ultra-wide en HDR-ondersteuning in Fidelity Mode.

Death Stranding lanceerde eerder al voor pc en PlayStation 4. Wat Sander en Yvo van de game vinden, lees je in onze Death Stranding review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties