Loot boxes - Het drama onder de loep

Eurogamer Benelux vergadert.

De afgelopen week is Star Wars Battlefront 2 erg vaak in het nieuws geweest, voornamelijk vanwege de ophef rondom de loot boxes die in de game zitten. Marcel, Johnny, Yvo en Sander nemen de discussie eens flink onder de loep.

Eerder deze week werd het duidelijk dat het 40 uur duurt om Darth Vader te ontgrendelen. Hoewel de prijzen in Star Wars Battlefront 2 zijn verlaagd, zijn fans nog altijd in rep en roer. EA heeft de microtransacties uitgeschakeld terwijl de kansspelcommissie onderzoek doet naar loot boxes.

Onze Michiel heeft een artikel geschreven over hoe DLC bijdraagt aan de onttovering van games. Daarin spreekt hij ook over loot boxes, en hoe ze de immersie breken.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (3)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (3)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread