Sony en Capcom laten weten dat Monster Hunter World een exclusieve bèta op de PlayStation 4 krijgt. De testperiode loopt van 9 tot 12 december.

De bèta bevat onder andere drie quests die je zowel alleen als via online co-op kunt spelen. Je jaagt tijdens deze quests op de Great Jagras en de Anjanath in de Great Forest map. Je kunt tijdens de bèta ook de Wildspire Waste map bekijken.

Je hebt een PlayStation Plus-abonnement nodig om de Monster Hunter World bèta te kunnen spelen. De officiële Monter Hunter World release is begin 2018. De game lanceert op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos