Destiny 2 krijgt Faction Rallies evenement

Sluit je aan bij je favoriete factie.

Vanaf volgende week zijn de Faction Rallies in Destiny 2 te spelen.

Om mee te kunnen doen aan de Faction Rallies, moet je eerst level 20 zijn en de campaign uitspelen. Op dat moment zijn er in de social hub drie factieleiders te vinden waar je uit kunt kiezen. Door activiteiten te doen, verdien je tokens voor jouw gekozen factie.

reps

De tokens zijn in te leveren voor exclusieve loot. De factie die aan het einde van het evenement de meeste tokens heeft verzameld, verkoopt een uniek wapen voor duizend glimmer. Ben je geen onderdeel van de winnende factie, dan kost het wapen 50,000 glimmer.

Het evenement loopt van 26 september tot 3 oktober. Voorafgaand aan het evenement worden de Destiny 2 servers op 25 september offline gehaald voor onderhoud. Dat onderhoud staat voor zes uur gepland. Meer informatie vind je op de Destiny 2 site.

De Destiny 2 review is nu op de site te lezen.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Microsoft kondigt 50+ nieuwe games voor Xbox Game Pass aan

Final Fantasy, The Witcher 3, Minecraft Dungeons en meer.

Death Stranding komt volgend jaar naar de pc

Norman Reedus bewonderen in een nog hogere resolutie.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread