Ontwikkelaar Obsidian Entertainment laat weten dat het bedrijf een samenwerking met de Amerikaanse uitgever Versus Evil is aangegaan om Pillars of Eternity 2: Deadfire uit te geven.

"Obsidian staat bekend als maker van uitstekende RPG's. We zijn dan ook erg blij met het feit dat we de studio kunnen helpen met het ondersteunen van Pillars of Eternity 2: Deadfire", aldus Versus Evil-manager Steve Escalante.

In een statement geeft Obsidian-baas Feargus Urquhart aan dat het 'fantastisch is om te kunnen samenwerken met een team dat net zo gepassioneerd is als wij'. Volgens Urquhart zorgt de samenwerking met Versus Evil ervoor dat Pillars 2 'de game wordt die fans van ons verwachten'.

Pillars of Eternity 2 is eerder dit jaar officieel aangekondigd. De game wordt met behulp van crowdfundingsite Fig gefinancierd. De crowdfundingcampagne voor Pillars of Eternity 2 heeft uiteindelijk meer dan 4,4 miljoen dollar opgehaald.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content