Nieuwe Kingdom Hearts 3 trailer toont gameplay

Update: Nu met Engelse ondertiteling.

Square Enix heeft een nieuwe trailer voor Kingdom Hearts 3 uitgegeven. Deze is tijdens de Kingdom Hearts Orchestra World Tour getoond.

In de Japans gesproken trailer zie je nieuwe vechtscenes met Sora, Donald en Goofy op de berg Olympus. Ook keren leden van Organization 13 terug, alsook bekende Disney slechterikken Hades, Malificent en Pete.

De trailer eindigt met de boodschap dat volgende maand tijdens de D23 Expo een nieuwe trailer wordt getoond. De D23 Expo is de officiŽle beurs van de Disney fanclub. Volgens Tetsuya Nomura is Kingdom Hearts 3 nog lang niet klaar.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread