Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kingdom Hearts 3 krijgt Critical Mode als DLC

Plus hints naar nieuwe games in de serie.

Kingdom Hearts 3-regisseur Tetsuya Nomura bevestigt in een interview met de Japanse website Dengeki Online dat de game een extra hoge moeilijkheidsgraad krijgt in de vorm van de Critical Mode. Deze wordt in een later stadium als gratis DLC beschikbaar gesteld.

Nomura heeft daarnaast meer plannen voor downloadbare uitbreidingen, waarvan je voor sommige straks moet betalen. Wel is het de bedoeling dat ze allemaal voor het einde van dit jaar uit zijn, zodat het team snel aan nieuwe projecten kan beginnen.

Bekijk op YouTube

In het verleden kwamen de Critical-modi na de lancering van de oorspronkelijke games pas uit in de Final Mix-heruitgaven van Kingdom Hearts 1 en 2. Daardoor moest je de game dus opnieuw aanschaffen, als je meer uitdaging zocht. Tegenwoordig is het logischer om de moeilijkheidsgraad ter download beschikbaar te stellen, aldus Nomura.

Tot slot hint de regisseur naar het feit dat dit derde deel niet de laatste Kingdom Hearts-game is. Nomura verwacht dat er voor Kingdom Hearts 4 nog wel meer Kingdom Hearts-games uitkomen.

Lees ook de Kingdom Hearts 3 review van Michiel.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Kingdom Hearts III

Video Game

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!
Reacties