Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kingdom Hearts 3 installatiegrootte gelekt

Dis-niet uitzonderlijk groot.

Op Twitter is de installatiegrootte voor de PlayStation 4-versie van Kingdom Hearts 3 gelekt. Eerder deze maand raakte bekend dat Kingdom Hearts 3 nu al in het wild gespot is. Nu zijn ook beelden van de artwork opgedoken, waarop ook de installatiegrootte staat vermeld.

Voor de PlayStation 4-versie moet je 40 GB aan vrije ruimte voorzien. Dat ligt in lijn met de Xbox One-versie. Daarvoor werd eerder al officieel bevestigd dat je 37 GB aan vrije schijfruimte nodig hebt.

Kingdom Hearts 3 lanceert op 29 januari. De kans bestaat dat er de komende maand nog details over de game lekken. Tetsuya Nomura stelt fans echter gerust door er op te wijzen dat het einde van de game pas bij de release wordt toegevoegd via een day one patch. Eerder maakte Square Enix al bekend dat Kingdom Hearts 3 meer dan 80 uur aan content bevat.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties