Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kingdom Hearts 3 PS4 Pro Limited Edition-bundel onthuld

Hartendief.

Sony onthult op zijn PlayStation-blog de Kingdom Hearts 3 PS4 Pro Limited Edition-bundel. Daarin vind je een PlayStation 4 Pro-console met Kingdom Hearts-opdruk, een DualShock 4-controller met een opdruk op de touchpad, en de Deluxe Edition van de game zelf.

De Deluxe Edition van Kingdom Hearts 3 bevat als extra's een Sora-pin voor op je kleding of tas en een hardcover artbook. De game zit verder in een steelbook-doosje. Een adviesprijs voor het geheel is nog niet genoemd.

De Kingdom Hearts 3 release is op 29 januari 2019, een stuk later dan de eerste aankondiging in 2013. Regisseur Tetsuya Nomura zei er destijds direct bij dat de game te vroeg onthuld was en dat de ontwikkeling nog in de kinderschoenen stond.

Heb je nog nooit een Kingdom Hearts-game gespeeld en wil je goed geïnformeerd aan het derde deel beginnen? Dan is Kingdom Hearts: The Story So Far voor jou bedoeld. Deze is alleen te koop voor de PlayStation 4, terwijl Kingdom Hearts 3 zelf ook naar de Xbox One komt.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties