Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kingdom Hearts 3 nu al in het wild gespot

Hartstikke vroeg gelekt.

Kingdom Hearts 3 komt pas eind januari 2019 uit en toch zijn er al mensen die de game nu al in handen hebben gekregen. Online zijn foto's en video's opgedoken van gamers die het doosje vasthouden, de game installeren en ook daadwerkelijk spelen.

Op de Twitter-pagina van Kingdom Hearts zegt regisseur Tetsuya Nomura te weten hoe het lek precies plaats kon vinden, en roept op om gameplay-beelden niet online te delen. Spoilers zouden namelijk het speelplezier van andere Kingdom Hearts-fans kunnen vergallen.

Hierdoor is wel bekend dat de epiloog van de game niet op de disc staat, maar als onderdeel van een patch wordt toegevoegd. In vorige Kingdom Hearts-games werd er met deze 'secret movies' altijd gehint naar een volgend deel in de serie. Door die keuze kan deze informatie in ieder geval niet vroegtijdig op internet staan.

De Kingdom Hearts 3 release is op 29 januari voor de PlayStation 4 en Xbox One. Er komt dan ook een Kingdom Hearts 3 PS4 Pro Limited Edition-bundel uit.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties