EA games een week lang gratis te spelen

Cadeau van Electronic Arts.

De games van EA zijn een week lang gratis te spelen. Dat laat EA tijdens zijn EA Play persconferentie weten.

Op de Xbox One kun je een week lang de games uit de EA Access Vault spelen. Hiervoor heb je een Xbox Live Gold-abonnement nodig. Op de pc krijgen spelers een week lang gratis toegang tot Origin Access.

Op de PlayStation 4 zijn er speciale trialversies van Titanfall 2, Madden NFL 17, FIFA 17, EA Sports UFC 2 en Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 beschikbaar. Bovendien krijgen eigenaars van Star Wars Battlefront toegang tot alle premium heroes en maps.

De actie loopt tot en met 18 juni. Tijdens EA Play zijn de eerste Battlefront 2 multiplayer details bekendgemaakt, alsook de eerste Need for Speed Payback gameplay getoond. Ontwikkelaar Hazelight heeft A Way Out onthuld.

Hier lees je alle E3 2017 info nog eens.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread