Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in december

Mooi tit-aanbod.

De PlayStation Plus-games voor de maand zijn bekend. Hoewel Sony de games nog niet officieel heeft bekendgemaakt, was de lineup al kort zichtbaar op de Poolse website van Sony. Het is dus zo goed als zeker dat je volgende maand aan de slag kunt met Titanfall 2 en Monster Energy Supercross.

Titanfall 2 is van de hand van Respawn Entertainment. Nadat de eerste Titanfall al een uitstekende multiplayer-ervaring bood, voegde de tweede game daar ook een geweldige singleplayer-campaign aan toe. Op de site lees je nog eens Carls Titanfall 2 review.

Monster Energy Supercross is dan weer een racegame uit 2018. Naast de officiële coureurs van de 250SX en 450SX bevat de game ook een map editor om je eigen parcours te maken.

Beide games zijn vanaf dinsdag 3 december beschikbaar. Tot dan kun je nog de PlayStation Plus games voor de maand november downloaden. Momenteel is onder andere Nioh gratis beschikbaar.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Monster Energy Supercross

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Titanfall 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties