Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Geen nieuwe Titanfall-titel in de maak

Titanenstrijd op pauze.

In een interview over de tiende verjaardag van ontwikkelaar Respawn Entertainment laat medeoprichter en topman Vince Zampella weten dat de studio momenteel niet aan Titanfall 3 werkt.

Zampella benadrukt echter dat uitstel geen afstel is. Hij droomt er namelijk van om de reeks op een dag nieuw leven in te blazen. Tot die tijd kun je enkel via Apex Legends genieten van Titanfall-lore.

Dat er momenteel geen derde game in de reeks komt, ligt volgens ons vooral aan tijdsgebrek. Volgens de woordvoerster van EA werkt het bedrijf momenteel aan verschillende nog niet aangekondigde games. Wij vermoeden alvast dat er bij Respawn Entertainment onder andere een nieuwe Star Wars Jedi: Fallen Order-game in de maak is, zoals EA zelf al suggereerde. Of dat ook daadwerkelijk het geval is, vernemen we hopelijk tijdens de EA Play in juni.

Tot die tijd kun je aan de slag met Loba Andrade in Apex Legends of de Star Wars Jedi: Fallen Order-arenagevechten. Waarom die laatste de game is die je zoekt, lees je in onze Star Wars Jedi: Fallen Order review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Titanfall 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties