Tijdens de Destiny 2-livestream zijn nieuwe sociale mogelijkheden aangekondigd.

Het is mogelijk om in-game Clans op te bouwen, zodat spelers gemakkelijker met elkaar samen kunnen spelen. Clans verzamelen beloningen voor iedereen die bij de groep hoort, waardoor spelers die minder vaak kunnen spelen ook profijt van een Clan hebben.

d2

Guided Games zijn bedoeld voor solospelers die aan raids mee willen doen. Clans kunnen hun raid-sessie openstellen voor solospelers die op zoek zijn naar een team, en op die manier nieuwe spelers leren kennen.

Tijdens de livestream zijn de Destiny 2 planeten onthuld.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content