Kerbal Space Program krijgt Making History-uitbreiding

Schrijft geschiedenis.

Ontwikkelaar Squad kondigt de Making History-uitbreiding aan voor Kerbal Space Program. Een prijs of releasedatum voor de uitbreiding is nog niet bekend.

Making History voegt onder andere historische ruimtevaartmissies en een Mission Builder toe. Met de historische missies krijgt de game een aantal echt gebeurde ruimtevaartmissies die je kunt naspelen.

De Mission Builder is volgens de ontwikkelaar een 'intu´tieve en gemakkelijk te gebruiken tool' waarmee spelers zelf missies kunnen maken. Het is eveneens mogelijk om deze missies nadien met je vrienden te delen.

12

Daarnaast voegt de uitbreiding nieuwe raketonderdelen toe die ge´nspireerd zijn op de ruimtevaartprogramma's van de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie. Zo krijg je onder andere toegang tot nieuwe brandstoftanks, ontkoppelaars en individuele parachutes voor je Kerbals.

Kerbal Space Program lanceerde officieel in 2015. Squad belooft verder dat alle toekomstige content voor Kerbal Space Program gratis is als je de game voor 2013 hebt gekocht.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread