Skip to main content

Verdere ontwikkeling Kerbal Space Program 2 in handen van nieuwe studio.

Met enkele bekende gezichten.

Uitgever Private Division laat weten dat een nieuwe, interne studio vanaf nu instaat voor de verdere ontwikkeling van Kerbal Space Program 2. De belangrijkste medewerkers van voormalig ontwikkelaar Star Theory verhuizen eveneens naar de nieuwe studio.

de nieuwe studio heeft voorlopig nog geen officiële naam, maar is wel zeker gevestigd in Seattle. Onder andere topman Jeremy Ables, creative director Nate Simpson en lead producer Nate Robinson van Star Theory maken deel uit van de nieuwe ontwikkelaar.

Bekijk op YouTube

Volgens Private Division is de oprichting van een eigen, interne studio noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de verdere ontwikkeling van Kerbal Space Program 2 de nodige tijd en het nodige geld krijgt. De game komt ten laatste in maart volgend jaar uit.

Het is nog onduidelijk hoe het nu verder moet met Star Theory. De aankondiging is enigszins onverwacht. Vorig jaar schoof onze Maarten tijdens Gamescom immers nog aan tafel met Nate Simpson van Star Theory voor een Kerbal Space Program 2 preview.

Read this next