Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kerbal Space Program en Shadow Tactics - Aiko's Choice deze week gratis in de Epic Games Store

Mooie start voor 2023.

Kerbal Space Program
Private Division

Ook in 2023 blijft Epic Games gratis games aanbieden via de Epic Games Store. Tot donderdag 12 januari kun je Kerbal Space Program en Shadow Tactics - Aiko's Choice aan je bibliotheek toevoegen.

In Kerbal Space Program bouw je je eigen ruimteschip op basis van wetenschappelijke processen. Je bepaalt zelf min of meer je doelstelling, maar de uiteindelijke bedoeling is om een rakket succesvol te lanceren.

Aiko's Choice is een standalone uitbreiding voor Shadow Tactics. Je bestuurt een selecte groep van elitesoldaten in het feodale Japan en probeert met behulp van stealth de vijandige troepen uit te dunnen.

Ook de gratis game van volgende week is al bekend. Van 12 tot 19 januari kun je First Class Trouble downloaden, een social deduction game waarin sommige spelers een ruimteramp proberen vermijden, terwijl anderen net de kwaadardige AI helpen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties