Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GOG houdt Big Winter Sale

Elf dagen koopjes jagen.

De Big Winter Sale is van start gegaan op online platform GOG.com. De site biedt de komende elf dagen verschillende games met korting aan.

GOG introduceert iedere 24 uur nieuwe bundels met een specifiek thema. Zo staan er op dit moment pakketten op de site die in het teken van onder andere Star Wars en LucasArts staan.

GOG komt elke dag tevens met nieuwe daily deals voor losse games. Op dit moment zijn titels als Divinity: Original Sin Enhanced Edition en Kerbal Space Program afgeprijsd.

De Big Winter Sale biedt ook gratis games aan als je voor een bepaald bedrag inkopen doet. Je ontvangt Divine Divinity als je 5 euro uitgeeft. Blackguards is gratis als je minstens 50 euro spendeert.

De site geeft je ook de optie om 3 euro voor een mystery game te betalen. Deze games zijn geen onderdeel van de uitverkoop en kosten in de winkel tussen de 9,99 en 34,99 euro. Titels die je nog niet bezit krijgen de prioriteit.

De Big Winter Sale eindigt op zondag 13 december.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
See 1 more

Kerbal Space Program

PS4, Xbox One, Nintendo Wii U, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties