Pokémon Sun en Moon demo datamine onthult nieuwe Alolan vormen

Gevonden op een plek waar de zon niet schijnt.

Lees nu ook onze Pokémon Sun en Moon review en Pokémon Sun en Moon tips!

Een datamine in de bestanden van de Pokémon Sun en Moon demo heeft nieuwe Alolan vormen onthuld. De onthulling komt enkele uren na de release van de demo.

De demo bevat gegevens over iets minder dan 800 Pokémon en toont de Alolan vormen van onder andere Diglett en Dugtrio. Daarnaast krijgen Geodude en zijn evoluties ook een Alolan vorm.

Naast de nieuwe Alolan vormen zijn er ook verschillende onaangekondigde Pokémon in de bestanden gevonden. Deze Pokémon zijn op dit moment nog niet beschikbaar in de testversie van Sun en Moon, maar worden mogelijk op een later moment aan de demo toegevoegd.

1

Het lek wekt tevens de indruk dat de zogenaamde Ultra Beasts mensen zijn die een speciale Pokémon-vorm hebben. Daarnaast heeft de datamine ook een speciale Ash Pikachu onthuld.

Pokémon Sun en Moon zijn vanaf 23 november verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS. In Marcel zijn Pokémon Sun en Moon preview lees je meer over de game.

Als je wilt weten hoe je Ash-Greninja en andere items naar de volledige game stuurt, raadpleeg dan onze Pokémon Sun and Moon demo tips.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Kevin van den Essen

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread