Battlefield 1 release maps en modi onthuld

Onder andere het vangen van duiven.

Electronic Arts en ontwikkelaar DICE onthullen welke Battlefield 1 maps en multiplayermodi er bij de lancering van de game beschikbaar zijn. De game begint met negen maps en krijgt in december een gratis tiende.

Battlefield 1 maps:

 • Ballroom Blitz
 • Argonne Forest
 • FAO Fortress
 • Suez
 • The St. Quentin Scar
 • Sinai Desert
 • Amiens
 • Monte Grappa
 • Empire's Edge
 • Giant's Shadow (gratis update in december)

Je krijgt aanvankelijk toegang tot zes verschillende online multiplayermodi. Zo moet je in War Pigeons duiven vangen en terug naar je basis brengen. Teruggebrachte duiven kunnen boodschappen bezorgen waarmee je bijvoorbeeld een luchtaanval aanvraagt.

In Rush moet een team de telegraafpalen van de tegenstander opblazen. Het aanvallende team wint als alle telegraafpalen zijn vernietigd. Het verdedigende team wint als de aanvallers er binnen de tijdslimiet niet in slagen om alle palen op te blazen.

Operations zijn een reeks gevechten op verschillende maps die zijn gebaseerd op echte gevechten uit de Eerste Wereldoorlog. Je krijgt op de verschillende maps de beschikking over verschillende sorten voertuigen en vliegtuigen.

Battlefield 1 multiplayermodi:

 • Conquest
 • Domination
 • Operations
 • Rush
 • War Pigeons
 • Team Deathmatch

Meer over de game weten? Raadpleeg dan ons uitgebreid overzicht van alle Battlefield 1 info die je moet weten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread